Skany moĹźna Ĺatwo obrobiÄ w Photoshopie, wystarczy poprzesuwaÄ suwaki w levelsach i powymazywaÄ Ĺmietki naokoĹo.
TeĹź zachÄcam do zaĹoĹźenia konta na Deviancie, dobrych paleoartĂłw nigdy za wiele :D

No a teraz spadam do mojej nowej roboty przy gadzinach. Pozdrawiam
 No a teraz spadam do mojej nowej roboty przy gadzinach. Pozdrawiam

mam jednak pytanie. Tyczy siÄ ono Chiniquodon brasiliensis. Jak to jest z policzkami u cynodontĂłw?
   mam jednak pytanie. Tyczy siÄ ono Chiniquodon brasiliensis. Jak to jest z policzkami u cynodontĂłw?to mi siÄ podoba, brakuje tylko Ĺrodkowego i późnego permu :Dtymbardziej, Ĺźe najciekawsze jak dla mnie sÄ wĹaĹnie zwierzÄta późno triasowe i wczesno jurajskie

Pozatym, cynodonty jak widaÄ teĹź rysujÄ bardziej wyprostowane, niĹź wiÄkszoĹÄ rysownikĂłw. Jakby co oryginaĹy mam w oĹĂłwku wiÄc moĹźna poprawiÄ, zeskanowaÄ i wrzuciÄ lepszÄ
 wersjÄ.
 Pozatym, cynodonty jak widaÄ teĹź rysujÄ bardziej wyprostowane, niĹź wiÄkszoĹÄ rysownikĂłw. Jakby co oryginaĹy mam w oĹĂłwku wiÄc moĹźna poprawiÄ, zeskanowaÄ i wrzuciÄ lepszÄ
 wersjÄ.

JuĹź sÄ : http://www.dinozaury.com/forum/viewtopic.php?t=2329PrzyszĹ‚y paleontolog pisze:A moĹźe wrzucisz ich troche na forumnazuul pisze:Ja od dziecka rysuje dinozaury, a po latach praktyki wyglÄ dajÄ jak tak jak wyglÄ dajÄ .