Niech zostanie opis Dilonga, albo niech kto?? scali opisy - 100% autorem niech bĂ?dzie Dilong. B??Ă?d by?? m??j.
---
EDIT:
dilong pisze:Za przeproszeniem m??j opis by?? pierwszy i zawiera chyba trochĂ? wiĂ?cej informacji ni?? opis Dawida, lecz mimo to zgadzam siĂ? na fifty/fifty, poniewa?? nie chodzi tu o kto wiĂ?cej napisze opis??w, tylko na tym, ??eby inni mi??o??nicy dinozaur??w mogli czytaĂ? i fascynowaĂ? siĂ? zaginionym ??wiatem Pramakrokosmosu tak jak my. :D
Przejrza??em dok??adniej Tw??j opis i przedstawi??em przy nim moje propozycje. Chyba jednak to m??j opis zawiera trochĂ? wiĂ?cej informacji, tylko ??e zapisanych w formie bardziej przejrzystej (stĂ?d mo??e siĂ? wydawaĂ? kr??tszy

) i, jak zauwa??y?? Daniel, zawartych w zdaniach stylistycznie poprawniejszych (ale m??j osĂ?d, strony w sprawie, nie jest oczywi??cie obiektywy

). Po namy??le optowa??bym jednak za wstawieniem mojego opisu, ewentualnie z jakim?? uzupe??nieniem z opisu Dilonga (co by mo??na dopisaĂ?

). Jako autor opisu niech zostanie podpisany Dilong - na tym mi w og??le nie zale??y. A mo??e niech Dino siĂ? wypowie
Jeszcze raz przepraszam - ca??e to zamieszanie i dyskusja w dw??ch r??wnoleg??ych wĂ?tkach, to wynik mojego zagapienia.