Witam serdecznie,
Poszukuję prelegentów, którzy by się podjęli prowadzenia prelekcji dla grup szkolnych na przełomie stycznia i lutego. Miasta: Bydgoszcz, Łódź i Toruń. Tematyka to naturalnie dinozaury
Jeśli ktoś z Was posiada informację kto mógłby się podjąć takiego tematu, będę wdzięczny za informację
Pozdrawiam,
Adam Dębski
Poszukiwani prelegenci dla grup szkolnych
Re: Poszukiwani prelegenci dla grup szkolnych
Ja mam jako takie doświadczenie (zajęcia z przedszkolakami, uczniami, studentami, praca przewodnika w dinoparku, pikniki naukowe, festiwale nauki, noce naukowców, zajęcia w IMAXie i pogadanki przy otwarciach wystaw). Także proszę o kontakt via priv ;-)
Witam ponownie,
Czy mogę prosić administrację forum o umożliwienie wysyłania prywatnych wiadomości? Otrzymałem kilka wiadomości od osób chętnych do podjęcia współpracy i niestety nie mam jak na nie odpowiedzieć. Wyskakuje mi monit, że dopiero co się zarejestrowałem i po jakimś czasie będę miał taką możliwość. Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam,
Adam Dębski
Czy mogę prosić administrację forum o umożliwienie wysyłania prywatnych wiadomości? Otrzymałem kilka wiadomości od osób chętnych do podjęcia współpracy i niestety nie mam jak na nie odpowiedzieć. Wyskakuje mi monit, że dopiero co się zarejestrowałem i po jakimś czasie będę miał taką możliwość. Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam,
Adam Dębski
- szerman
- Neogeński mastodont
- Imię i nazwisko: MSz
Może to jakiś niespodziewany błąd, sprawę pewnie naprawi Dino
"Mastodon sapiens"